Когато става дума за известни родители, се обръща по-голямо внимание

...
Когато става дума за известни родители, се обръща по-голямо внимание
Коментари Харесай

Звездни бащи, отгледали сами децата си

Когато става дума за известни родители, се обръща по-голямо внимание на самотните майки. И това е напълно вярно – по никакъв начин не е елементарно за дамите да отглеждат детето си сами, даже да си съумели и известни. Защото живеем в ера, в която разликата в заплащането на мъжете и дамите към момента е сензитивна!

Но къде са самотните татковци? Традиционно медиите им обръщат по-малко внимание, само че въпреки всичко има доста татковци, които в някакъв миг са отглеждали децата си сами.

Ето някои звезди, отглеждали децата си сами.

Лиъм Нийсън

Актьорът Лиъм Нийсън овдовява през 2009 година, когато брачната половинка му, актрисата Наташа Ричардсън, умира при драматичен случай със ски. От този миг Нийсън става уединен татко на двамата си сина - Мишел (роден през 1995 г.) и Даниел (роден през 1996 г.). Според мнението на близки и другари той е ослепителен и много закрилящ татко.

Кристиано Роналдо

Кристиано Роналдо, който евентуално е най-известният футболист в света, също е уединен татко. Той става подобен, когато през 2010 година се ражда синът му Кристиано-младши. Роналдо получава цялостно настойничество над него, а самоличността на майката на детето остава незнайна. Оттогава той има още четири деца, две от които с партньорката си Джорджина Родригес.

Рики Мартин

Рики Мартин става уединен татко по лично предпочитание през 2008 година, когато осиновява двамата си сина Матео и Валентино, родени от сурогатна майка. Кралят на латино поп музиката е доста горделив уединен татко, който обича да демонстрира момчетата си при всяка опция. През 2017 година той се дами за Юън Йосеф и по-късно двамата имат щерка Лусия и наследник Рен.

Том Круз

Когато през февруари 2001 година Том Круз подава молба за бракоразвод с Никол Кидман, двете деца, които двойката е осиновила дружно, вземат решение, че желаят да останат с татко си. От този миг нататък Круз е уединен татко.

Когато се развежда с Кейти Холмс години по-късно, щерка им Сури остава с майка си, макар че Круз е еднообразно предан и на трите си деца./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР