Когато САЩ бомбардираха Сирия в синхрон с Ислямска държава!!!!! нямаше

...
Когато САЩ бомбардираха Сирия в синхрон с Ислямска държава!!!!! нямаше
Коментари Харесай

СТИГА СТЕ ДРАЛИ РИЗИ! ДА БЯХТЕ РИДАЛИ КОГАТО ОТ 8 ГОДИНИ УКРАИНЦИТЕ ИЗБИВАТ ДЕЦА И ЖЕНИ ТАМ. АКО ТАЗИ ОПЕРАЦИЯ НЕ БЕШЕ СЪГЛАСУВАНА, ЩАТИТЕ ДОСЕГА ДА СА ПРАТИЛИ ВОЙСКИ В УКРАЙНА!

Когато Съединени американски щати бомбардираха Сирия в синхрон с Ислямска страна!!!!! нямаше дране на ризи за ужасът от войната. Всички западни клиентели тук, които чета, се кефиха на американците и Ислямска страна!!!!!

Безсмислено е да се спори с хора, които не могат да мислят. Путин нанася удари по украински военни елементи и бази, които са американизирани или напряко американски в нарушаване на всевъзможни интернационалните правила (Украйна не е член на НАТО). С това гражданската война в Луганск и Донецк ще завърши.

Да бяхте ридали когато от осем години украинците избиват деца и дами там. Военната интервенция на Путин ще трае няколко дни и ще завърши.

Това не се назовава война и Стефан Янев беше доста прав тази заран. Освен това сигурно е осведомен и сигурно е човек на НАТО, а не на Путин. Ако тази интервенция не беше съгласувана, Щатите до момента да са пратили войски в Украйна.

Явор Дачков

П.П.Румъния, член на НАТО, прихваща украински боен аероплан, който нелегално минава въздушното пространство на Румъния и задържа водача му:

„ Украинский военный аероплан нелегално вторгся в воздушное пространство Румынии и был сопровожден для посадки на авиабазу в Бакэу, водач был задержан, сообщает пресс-служба румынского министерства обороны. “



„ С прецизни средства за поразяване се изваждат от строя военна инфраструктура, обекти от противовъздушната защита, военни летища, авиация от Въоръжените сили на Украйна “, уточни ведомството. Нищо не заплашва гражданското население на Украйна, увери съветското министерство.

https://afera.bg/
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР