Когато решим да отслабнем, веднага се втурваме да изпробваме всички

...
Когато решим да отслабнем, веднага се втурваме да изпробваме всички
Коментари Харесай

Митовете във фитнеса, на които да не вярваме

Когато решим да отслабнем, незабавно се втурваме да изпробваме всички диети и извършения, обещаващи чудеса с тялото ни, които намерим в интернет.

Истината е, че отслабването е чисто самостоятелно и зависи освен от гена, структурата ни, само че и от здравословното ни положение. Често обаче се сблъскваме с някои легенди, които единствено объркват нашата визия за това по какъв начин вярно да отслабнем. Ето кои са най-разпространените:

За плосък стомах трябват извършения

И да, и не. Единственият метод да изгорите мазнините в тази зона на тялото е посредством диета. Можете да вършиме коремни преси колкото си желаете и отново няма да наблюдавате никакви резултати, в случай че не ги комбинирате със здравословен режим на хранене и кардио тренировки. Това включва и цялостното игнориране на бързото хранене, понижаване на приема на алкохол и яденето на доста свежи плодове, зеленчуци, както и нужната доза протеини, под формата на пиле, риба и нискомаслени сирене и кашкавал. Колкото до кардио тренировките, уверете се, че ги вършиме вярно, като е желателно да са по 30 мин. най-малко 5 пъти в седмицата.

 Митовете във фитнеса, на които да не имаме вяра

Отслабване на избрани места

Колкото и да се пробвате, няма по какъв начин да разберете къде тъкмо губите тегло. Възможно е да имате повече натрупвания мазнини по бедрата и дупето, само че това въобще не значи, че когато губите тегло, ще отслабвате тъкмо там. Тялото се отървава от непотребните килограми последователно и от другите области, а не поредно.

Винаги има по-лесен метод

Не ви е лишило две седмици да качите килограми, няма и да ви отнеме две, с цел да ги свалите. Забравете концепцията, че би трябвало да свалите 3 размера в границите на един месец. Направете го по верния метод, с цел да запазите тежестта и формата си за по-дълго. Освен това би трябвало да измененията и метода си на живот, с цел да не се окажете с върнати двойно килограми.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР