Когато премиерът каже, че има проблем с шефа на една

...
Когато премиерът каже, че има проблем с шефа на една
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев громи ефира: Шефът на ДАНС не работи срещу руското влияние, обслужва Радев

Когато министър председателят каже, че има проблем с шефа на една от службите за сигурност у нас по време на войни, разумно е президентът да постъпи по-зряло. Това съобщи пред Нова тв Ивайло Мирчев от „ Продължаваме Промяната-Демократична България “.
Той дефинира като „ цялостен парадокс “ това, че шефът на службата давал от трибуната на Народното събрание политически оценки за партиите. По думите му след такава обстановка Пламен Тончев трябвало самичък да подаде оставката си.
Попитан за какво съгласно него от ГЕРБ-СДС не желаят шефът на ДАНС да бъде заменен, Мирчев отговори: „ В българската политика нормално, изключително в тази ситуация като този с шефа на ДАНС, някой не желае да го сменя, в случай че той прави верните неща в избран посока. Не знам дали този случай е подобен “. Според депутата Тончев не работи против съветското въздействие у нас и по този метод обслужва президента Румен Радев.
„ Ще си вземем двата милиарда от „ Газпром “ като въведем такса за транспорт за съветски газ. Искам да кажа на всички обезпокоени, че ще обложим „ Газпром “ с 20 лева, че той ни облагаше с милиарди в продължение на десетки години. Той „ цоца “ българските страна и поданик посредством съветския газ, който влизаше у нас. Изведнъж станахме доста чувствителни “. Така Ивайло Мирчев разяснява тематиката за преноса на съветски нефт през страната ни.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР