Когато поръчката е направена към професионалисти и те имат достатъчно

...
Когато поръчката е направена към професионалисти и те имат достатъчно
Коментари Харесай

Знаков генерал хвърли бомба за убийството на Алексей Петров: Килърът или е убит, или…

„ Когато поръчката е направена към експерти и те имат задоволително време за подготовка, мъчно ще се стигне до поръчителя. В множеството случаи изпълнителят или изчезва от България, или изчезва от белия свят.
Във всички случаи това ще затрудни доста службите, защото опитите, които бяха правени обратно във времето върху Алексей Петров, демонстрираха, че той е двузначна персона “, това сподели някогашният чиновник в НСО ген. Румен Ралчев пред Bulgaria ON AIR.
Той проучва предходните опити за нападение и вероятните претекстове за убийството.
„ Беше помощник на обособените служби, имаше опцията да контактува с повече хора от разнообразни прослойки и разнообразни етноси. Това му даваше опция да се добере до повече информация, което в дадени моменти също може да е една от аргументите за опитите, които се правеха и финалът, който постави точка на неговия живот “, разяснява ген. Ралчев.
Според него убийството не е било предизвестено. „ Той беше доста внимателен във връзка с себе си. Прекалено доста се успокои. Независимо, че беше наказан от последния атентат изпълнителят, а не поръчителят, защото това беше междинното звено, това не значи, че е постоянно отрязана главата на ламята.
Там връщане на пари няма, има осъществяване на поръчка. Във всички случаи има някакво подценяване. Трудно е да се опази човек, когато има поръчка за него. Ако някой я долови той е в положение да се контракти “, съобщи някогашният чиновник в НСО, който е и масон.
По думите му службите не са имали предварителна информация за случая.
„ Спокойствието, с което е тръгнал, демонстрира, че е бил убеден, че е в сигурност. А той в никакъв случай не можеше да бъде в сигурност “, на мнение е той.
„ Случаят не може да се свърже с опита за нападение над Иван Гешев “, уточни ген. Ралчев. „ Грешката беше на Алексей Петров, че той интензивно се зае да кара основния тогавашен прокурор да се отдръпна. Кой е Алексей Петров, че да каже на основния прокурор „ отдръпна се “?
Той играеше или е повтарял думи, които са му поставени в устата, най-вероятно от обкръжението към него, което може би е вътре в играта по отношение на неговия край “, сподели още той.
Ген. Ралчев изясни при какви условия НСО охранява полиците ни. „ Има тричленна комисия, която би трябвало единомислещо да се съгласи, че сигналът е изострен за даден настоящ политик или някогашен подобен “, добави той.
Овладяването на службите постоянно е била задача номер едно на тези, които са на власт, а задачите са прилепяне на опозицията, осведомително обезпечаване, въздействие в обществото и предотвратяване на свои фрагменти, настоя някогашният чиновник в НСО.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР