Когато някой дава оценка, мога за всеки град да разказвам.

...
Когато някой дава оценка, мога за всеки град да разказвам.
Коментари Харесай

Борисов: Всички знаем какво правят с машините, ние също искаме прозрачност

Когато някой дава оценка, мога за всеки град да описвам. Автомагистрала „ Тракия “ е в безобразно положение, мога да покажа новите мантинели на Европейски Съюз в България за 2 година те съставляват едни червени, бели ленти, които вятърът развява и демонстрират, че там би трябвало да има мантинели. Две години стоят по този начин. Това разяснява в Ямбол водачът Бойко Борисов.

Затова се събраха 7 партии против мен и отново не са сигурни, че ще съумеят. Преди 2 година като ви говорех за миграция, ми казвахте не е забавно. Сега знаете ли каква нечистотия е в горите – бутилки, найлони, гащи, от всеки шубрак изскачат мигранти, а Дъблинското съглашение споделя, че би трябвало да се върнат от първия им генезис, т.е. отново тука. Слушате Рашков с идиотщините, които приказва. „ Магнитски “ говорите една година, отчетът на Съединени американски щати, който ви изобличи в безвластие, все едно го потопихте, сподели Борисов.

За всеки град знам наизуст всеки един проблем, който кметовете и общинските съветници са ми поставяли, съобщи още Борисов.

Сега споделят, че ние трябвало да ги подкрепим на изборите, тъй като те били определени, на олигархията, на Nexo, на тези, които със стотици хиляди нарушават закона.

Днес 2 писма са пристигнали в централата ни. Имаме сведения за честността на изборния развой, предлагаме политическите сили да имаме наблюдаващи и в Информационно обслужване, тъй като в Информационно обслужване политическите партии нямат наличие, подписано писмо от Костадин Костадинов от Възраждане. Другото е от Българска социалистическа партия от Нинова, тя също споделя нещо сходно. Призовавам ви да поставим старания и да подсигуряваме честността на изборите на 2 април, основанията ни са свързани с неналичието на бистрота в работата на ИО, написа Нинова.

И двете партии ще подкрепим и ние ще изпратим такова писмо, сподели Борисов. Всички знаем какво вършат с машините. Двете партии очевидно обаче имат информация. Ние също желаеме бистрота, ИТ експерт, когато наливат резултатите да гледаме защо става въпрос. Ние водим най-малко с 10-12 % пред партията на Промяната, те се сринаха. Тези сриналите се оферират държавно управление, което ние без да участваме да ги поддържаме, с цел да може Асен Василев да източва бюджета в посока Лукойл и Нефтохим-Бургас, акцентира Борисов.

Без ГЕРБ ръководство няма, за хубаво или неприятно ръководство няма, добави Борисов. По 10 млн. дневно са ви крали единствено от горивата. 300 млн. на месец, от всяко джобче на хората, на всеки литър. Убеден съм, че ще ги победим, уверен съм в здравия разсъдък, сподели още Борисов. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР