Когато ние казваме, че нашите избиратели много обичат Делян и

...
Когато ние казваме, че нашите избиратели много обичат Делян и
Коментари Харесай

Цонев: Ахмед Доган ни поздрави за резултата

„ Когато ние споделяме, че нашите гласоподаватели доста обичат Делян и гласоподават за него, ние не спекулираме с това, въпреки че четем в пресата иронични мнения ”.

Това съобщи в студиото на „ Здравей, България ” зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев. 

„ Сърница, където беше едно от мероприятията, на които Пеевски се появи персонално, е общината гласувала най-вече за Движение за права и свободи в цяла България. Гласовете за Движение за права и свободи са 91% ”, уточни още той. 

По думите му Движение за права и свободи не разочарова тези хора. „ Това е процедура в цяла Европа. Най-успешният политик в Италия - Берлускони се е кандидатирал 7-8 пъти и едвам в този момент влиза ”, изясни Цонев по отношение на решението на партията Пеевски да остане в България, а не да замине за Европарламента. 

Според Цонев решението е било общо на всички. „ Според нас обстановката в страната и изборния резулатат допускат Пеевски да остане в страната ”, сподели още той. 

„ Пеевски рядко се появява медийно, само че другояче върви при гласоподавателите и прави работа ”, разяснява Йордан Цонев. 

Относно това кой има повече въздействие в Движение за права и свободи – Делян Пеевски или Ахмед Доган, Цонев отговори: „ Естествено, че Ахмед Доган. Той е икона в Движение за права и свободи. Поздрави ни за резултата ”, сподели още той.

" Имахме цели, които искахме да реализираме и успяхме. Всички в партията ни правят оценка работата на господин Доган ", уточни още той. 

" Преференциалният избор е инструмент, който не е доста чист. Преференцията не е това, за което я показват. Нашите гласоподаватели не използваха всеобщо преференциите, защото и ние ги агитирахме да не го вършат ", разкри Цонев. 

" Резултатът от тези избори демонстрира, че формулата на властта не работи в България. Хората желаят политика, която ще върне децата им в България. Децата на страната ги няма - те са на гурбет ", разяснява зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи. 

" Искаме да създадем стратегия, която да издърпа браншове от по-успешни такива. Например ИТ секторът може да помогне на други по-недоразвити браншове. Искаме да се направи стратегия с цели ", приключи Йордан Цонев. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР