Когато най-голяма парламентарна група, коалицията спечелила изборите, те кани на

...
Когато най-голяма парламентарна група, коалицията спечелила изборите, те кани на
Коментари Харесай

Митов и Атанасова: Видяхме връщането на порочни практики в НС - гласуване с чужди карти

Когато най-голяма парламентарна група, обединението спечелила изборите, те кани на диалози, най-нормално е да отидеш да чуеш какво имат да кажат. Това съобщи препоръчаният за министър председател Даниел Митов , откакто върна мандата за сформиране на държавно управление при президента. 

" Бяхме подготвени с преговорни екипи, диалози за политики. Не е нужно да се демонстрира такава надменност - това бе политическа незрялост. Емоциите от лятото, са си страсти от лятото. Институционалният диалог е нещо друго. Не може да се заобикаля първата политическа мощ ", сподели още Митов

" Не знам какво да чакам от " ИТН ". Знам единствено, че на България и е необходим стабилен политически кабинет. Ще реагираме по метода, по който те работят. Има подмолни сделки ", добави депутатът от ГЕРБ. 

" Можеше или да върнем мандата, или той да се гласоподава. Не видяхме предпочитание за диалози от другите политически партии. Няма потребност българите да стават очевидци на низости при разискване на държавно управление ", разяснява ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова. 

" Видяхме връщането на най-ужасните порочни практики в Народно събрание  - гласоподаване с непознати карти, опити за променяне на устав без ясни правила и за връщане на политическото номадство ", разкри Атанасова. 

" Време е за решения, а те са отговорност на Народното събрание. Вече нищо не зависи от нас - предложихме какво можехме, не се одобриха ", безапелационна бе тя за идващото държавно управление. 

" От групата на ГЕРБ желаеме да забележим конструкция и политически цели. Не знаем дали имат решения за бъдещето на страната " отговори Атанасова на въпрос биха ли подкрепили държавно управление на " ИТН ". 

През президента, Атанасова съобщи, че от ГЕРБ са съобщили терзанията си към неприоритетни тематики в Народното събрание. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР