Жена предложила да износи детето на 26-годишната си дъщеря, която

...
Жена предложила да износи детето на 26-годишната си дъщеря, която
Коментари Харесай

Майка предложи на 26-годишната си дъщеря без матка да износи бебето ѝ

Жена предложила да износи детето на 26-годишната си щерка, която се родила без матка, написа Daily Mail.

Британката Бети Мукерджи от Англия научила за неналичието на матка, когато била 16-годишна. Все още не била получила цикъл, което плашело майка ѝ. Тя завела щерка си на гинеколог и ултразвукът посочил, че ѝ липсват елементи от органи. Бети беше диагностицирана със синдром на Mayer-Rokitansky-Kuster-Hauser (MRKH).

Диагнозата принуждава Мукерджи да се откаже от фантазията си. Винаги е желала деца и е виждала призванието си като преподавател. „ Разбрах, че би било прекомерно мъчително за мен да бъда към деца, в случай че нямам свои лични “, изясни момичето.

Една от деянията на синдрома на MRKH е неоформена вагина. Това прави проникващия секс мъчителен и в някои случаи неосъществим. Момичето няма подобен проблем, само че към момента изпитва компликации в сантименталните връзки. Тя постоянно споделя на колегата си за синдрома, което постоянно води до разлъка.

Мукерджи знае, че може да прибегне до сурогатно майчинство. Тя признава, че един път майка ѝ предложила да износи детето ѝ вместо нея.

„ Ще имаш утробата ми на твое разположение. Вече нямам потребност от нея “, споделила роднината на Мукерджи. Момичето обаче признава, че е прекомерно ревностна за това. Поради тази причина тя възнамерява трансплантация на матка.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР