Mercedes-AMG Mythos PureSpeed е първият модел от изключително ексклузивната серия

...
Mercedes-AMG Mythos PureSpeed е първият модел от изключително ексклузивната серия
Коментари Харесай

Невиждана досега серия на Mercedes-AMG Mythos PureSpeed

Mercedes-AMG Mythos PureSpeed е първият модел от извънредно извънредната серия Mythos. Той беше оголен пред обществеността по време на събитие, извършено в Монако.

Mercedes-Benz възнамерява да сътвори лимитирани специфични серии под подмарката Mythos. PureSpeed сигурно наподобява като положително начало. Той е основан на новия роудстър SL, който е трансфорат в замайващ спийдстър. Ще бъдат създадени единствено 250 бройки.



Mercedes-AMG Mythos PureSpeed, макар че сега е концептуален, наподобява подготвен за произвеждане. Поразителният дизайн наподобява е въодушевен от хиперавтомобила AMG-One. Той има ниско ситуирана предница с емфатичен " нос на акула ". В задната част са ситуирани типичните за спийдстъра обръчи, а задната част се отличава с елегантни хоризонтални задни светлини и нападателен дифузьор с четворни ауспуси. Над пилотската кабина даже е подложен ореол, сходен на този от Формула 1.



Михаел Шибе, ръководител на Управителния съвет на Mercedes-AMG и началник на подразделенията на Mercedes-Benz G-класа и Mercedes-Maybach, съобщи: " Концептуалният Mercedes-AMG PureSpeed предлага взор към евентуално най-прекия метод за преживяване на успеваемостта и удоволствието от шофирането. Радикално отворен, нито покривът, нито предното стъкло отделят двамата пасажери от естествените стихии. Можете да изпитате светлината, въздуха и пристрастеността без пречистване с всичките си сетива. Като идея на нашия първи автомобил Mythos въплъщава най-високото равнище на ексклузивност. Дизайнерските детайли като HALO също основават чувство за Формула 1. Ето за какво няма по-добро място за неговата международна премиера от Монако ".

Mercedes-AMG не е разкрил никакви механически детайлности за Mythos PureSpeed. Въпреки това, като се има поради фактът, че той е основан на роудстъра SL, можем да чакаме, че ще се задвижва от 4,0-литров V8 с две турбини.

Серийната версия на Mercedes-AMG Mythos PureSpeed ще дебютира през идната година.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР