Когато нацията и държавата се намират в демографска криза, да

...
Когато нацията и държавата се намират в демографска криза, да
Коментари Харесай

Каракачанов с остри думи за Лозан Панов

Когато нацията и страната се намират в демографска рецесия, да се подтикват процеси, които разлагат обичайното общество и семейство, е неприемливо. Така вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов разяснява пред бТВ питането на Лозан Панов до конституционния съд какво е пол. По този мотив преди няколко дни Каракачанов попита обществено Панов: Вас майка ли Ви е раждала или трансджендър?

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация, уточни че политическите цели на партията са приходи, семейство, сигурност. " Когато говорихме за минимална пенсия 300 лева никой не вярваше – ние го направихме, говорихме за фамилно подоходно облагане – в този момент то е реалност, и работещите и учещите фамилии получават поддръжката на страната ", означи Каракачанов.

За сътрудниците в кандидат-депутатските листи той уточни, че не може да се изтрие историята на България преди 30 години и да се каже, че не е имало такава.

Службите за сигурност са нещо, което съществува във всяка страна, разяснява Каракачанов. По думите му той няма от какво да се срами.

Каракачанов разяснява и шпионския скандал, по който заместник-началникът на бюджетната дирекция в Министерството на защитата (МО) полк. Петър Петров и още четирима души бяха оставени в ареста за непрекъснато.

" Полк. Петър Петров беше асистент на една от дирекциите на МО – Финанси. Той е бил награден за военна героизъм - почетен знак на министерството на защитата. Военнослужещите се награждават при дълга работа без забележки и нарушавания, не е единственият, който е награден ", сподели Красимир Каракачанов.

" Този случай е на процедура е под наблюдаване от шест месеца от Военното разузнаване, ДАНС и прокуратурата.

Всеки един, който се е заел да работи за непозната страна, би трябвало да си получи  наказването ", съобщи вицепремиерът. Според него мъчно може да се каже, че е изнесена  значима информация, част от нея е била и обществена.

В идващото Народно събрание би трябвало да има последователност, сподели още Красимир Каракачанов и по думите му има тематики, които би трябвало да бъдат довършени, като една от тях е и тематиката Македония. " Никакви отстъпки, в случай че Скопие не промени своята политика ", съобщи Каракачанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР