Когато младите говорят...#EUphoria проведе дискусия с младите жители на град

...
Когато младите говорят...#EUphoria проведе дискусия с младите жители на град
Коментари Харесай

Цветелина Пенкова накара младите да говорят

„ Когато младите приказват...#EUphoria " организира полемика с младите поданици на град Плевен на тематика зелената сила и желанието за чиста околна среда. Тематично измежду природата в парк Кайлъка Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия, Цветелина Пенкова, лидерът на листата за Плевен от Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “  Проф. Румен Гечев и Румен Петков разясниха настоящите тематики за района, измежду които се открои и планът „ Белене “.„ Ядрената централа в Белене дава отговор на всички условия и има всички лицензи, които са нужни, с цел да бъде приключена и би трябвало да бъде приключена! “, разяснява лидерът на листата Румен Гечев.АЕЦ “Белене ” е нужна, в случай че желаеме страната ни да резервира енергийната си самостоятелност и стратегическото си преимущество. Ядрената енергетика не генерира парникови газове, а в същото време дава евтина и налична електрическа енергия. Ядрените централи в Европейски Съюз създават над 25% от електрическата енергия, потребявана в Съюза.„ За да успеем да реализираме задачите на Зелената договорка за устойчива стопанска система и по-чиста природа е нужна съответна дълготрайна тактика с ясни и реалистични цели с сферата на енергетиката и бъдещия енергиен микс на Европейски Съюз “, добави Цветелина Пенкова.На полемиката “Когато младите говорят… #EUphoria ” се изрекоха мненията и концепциите на младежите в района по отношение на устойчивите и възобновими източници на сила. В дейната среща взеха присъединяване претендентите от листа на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ – Илиян Йончев, Ева Маринова, Огнян Янчев, Иван Мандински, Веселин Радев, Лаура Маринова, Биляна Грънчарова, Александър Трайков и Людмила Кръстева.

Дискусията сложи добра основа за срещата на Европейския енергиен конгрес. За първи път в качеството й на член на борда на шефовете на Европейски енергиен конгрес, госпожа Пенкова получи и опцията да открие събитието, което се организира директно след визитата й в Плевен. Темата беше енергийна успеваемост в Европейски Съюз, а гласът на младите българи се чува и в Брюксел! Нужно е възстановяване на енергийната успеваемост на целия цикъл от произвеждане и ползване на електрическа енергия.

Обиколката на района продължи в село #Сомовит с кмет Росен Петров, където  претендентите от листата на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “  и евродепутатът допринесоха  в процеса по слагане на енергоспестяващи слънчеви лампи!

Първи юли беше ден отдаден на силата! Следваща дестинация на “Когато младите говорят…#EUphoria ” е остарялата столица на България- Велико Търново на дата 2.07.2021г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР