Когато минем на диета първото нещо, което премахваме веднага от

...
Когато минем на диета първото нещо, което премахваме веднага от
Коментари Харесай

Не пренебрегвайте пастата, ако искате да отслабнете

Когато минем на диета първото нещо, което отстраняваме незабавно от менюто си, са въглехидратите. Оказва се, че това е много неправилно!

Експертите по диететика изясняват, че може да хапваме самун и паста, и по едно и също време с това освен да запазим съвършената си фигура, само че и да отслабваме.

Ето няколко съвета по какъв начин да не се лишаваме напълно от това самодоволство и да се радваме на хубаво тяло:

– Хапвайте ги в подобаващото време. Проучвания демонстрират, че е за предпочитане да приемате въглехидратите основно в първата част на деня, а не на вечеря. По този метод тялото ви ще има опция и време да преработи непотребните калории до края на деня.

– Колкото повече хранителни субстанции съдържа въглехидратната храна, към която посягате, толкоз по-добре. Така вие ще набавите всичко, от което организмът ви се нуждае.

 gluten

– Пълнозърнестата паста или самун, овесената каша с мюсли и ядки са положителни разновидности. Избягвайте неща, които ви доставят единствено “празни ” калории като вафли и кроасани.

– Комбинирайте въглехидратите с различен вид храни – за предпочитане зеленчуци, защото комбинацията с тях е най-здравословна и лесна за мелене.

– Внимавайте с порцията. Сами по себе си положителните източници на въглехидрати са нужни на тялото, само че в случай че са в прекомерно огромно количество, това ще се отрази на талията ви. За да намалите порцията, само че да имате чувството, че похапвате задоволително, изберете паница или купа, която е с по-малък размер.

– Яжте плодове, богати на фибри. Те съдържат въглехидрати, само че и витамини и антиоксиданти и с изключение на, че са потребни, дават чувство за задоволеност.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР