Когато между двама души съществува много силна емоционална връзка, те

...
Когато между двама души съществува много силна емоционална връзка, те
Коментари Харесай

Двама на една вълна

Когато сред двама души съществува доста мощна прочувствена връзка, те развиват между тях нещо като незабележим телепатичен мост. Всъщност точно този безсловесен контакт е сигурен индикатор, че сред тези хора протичат мощни енергийни потоци. Може да звучи в някаква степен мистично, само че който е изпитвал такава съгласуваност, има шанса да е преживявал и нейните удивителни проявления. Казано с други думи – двама души са на една вълна в най-буквалния смисъл на думата.

Вземаш телефона в ръка и таман, когато ще избираш или към този момент си почнал да натискаш клавишите, той иззвънява – търси те същият човек. Удивително, нали? В един и същи момент сте помислили един за различен и сте подхванали едно и също деяние. Случва се даже такава едновременност, че до момента в който звъниш, насреща дава заето, таман тъй като и теб те избират в тъкмо в този миг.

Изговаряте една и съща мисъл, дума, малко изречение дружно и по едно и също време. Като заучена фраза, като мисъл прехвръкнала посред ви преди още да бъде изречена. В този случай ненапълно има рационално пояснение. Заедно сте, гледате, слушате, възприемате едни и същи неща, обикновено е от време на време да отреагирате по еднакъв метод. Еднаквата дума може да е измежду набора най-често използвани изрази на единия от вас, а другият на подсъзнателно равнище да е възприел като своя тази лексика. Улавяш мислите на другия човек и му отговаряш, без той да е произнесъл и дума. Или отгатваш желанията му. Без да е споделил нищо, правиш това, което той би изискал да му се случи в този миг.

Случвало ли ви се е да си помислите за някого и той да се появи пред вас, да го срещнете внезапно? Сигурно все в миналото. Особено забавно е, когато това се отнася за човек, който не сте виждали от дълго време, не сте се сещали за него от месеци и години. Непонятно от кое място в главата ви се появява мисълта за него и ето - той е отсреща ви. Това е единият вид. А когато сте мощно влюбена и лицето на обичания непрестанно ви се привижда по улиците в лицата на други хора? Никак не е изключено най-после и самият той да се появи.

Да си на една вълна с обичания е най-сигурният знак, че посред ви текат прочувствени, енергийни и господ знае какви потоци, или казано по различен метод, че и без думи, любовта я има. А в случай че това случва се от време на време с вас като двойка и след години заедно– няма нищо по-прекрасно. Това е сигурен знак, че любовта е жива и мощна, въпреки и леко позатрупана от ежедневните товари. Но изпод, под купчината на делничните проблеми нейното сърце тупти в неизменен темп.

На една вълна е чудото, което би могло да се случи и сред дете и родител. Не сте се чували и виждали с дни, а може да са се понасъбрали и седмици. Вдигаш телефона и майка ти ти споделя, че тъкмо през днешния ден, доскоро си е помислила за теб или нощес те е сънувала. Сигурно си мислиш, че това са майчински брътвежи. Не. Без подозрение това е тъкмо по този начин и единствено удостоверява за силата на връзката ви, все пак. Когато колелото на живота се завърти и функциите разменят, разбираш, че е е по този начин.

Да си на една вълна с различен човек е знамение, подарък. То е доказателство, че връзките сред хората същестуват, каквото и да се приказва за отчуждението и самотата. Трябва единствено да включиш невидимото копче на своето устройство, да намериш приемника на твоя сигнал, т.е. другия човек и да се окажете на една и съща периодичност, което е същински велико прекарване.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР