Когато Луната намалява, този период се отличава с по-различна енергия.

...
Когато Луната намалява, този период се отличава с по-различна енергия.
Коментари Харесай

Намаляваща ЛУНА до 4 ноември – какво НИКОГА да не правим, за да не изгубим късмета си

Когато Луната понижава, този интервал се отличава с по-различна сила. Ако желаете да се чувствате спокойни, уравновесени и уравновесени при започване на ноември, добре е да прочетете рекомендациите, които астролозите споделят с вас.

Луната ще понижава от 21 октомври до 4 ноември. Много е значимо авансово да сте възнамерявали този интервал, тъй че да не вършиме неща, които да ви навлекат куп неприятности.
Ето кои са дните, които авансово да си планирате: 31 октомври и 1 ноември: Луна в Дева
Това е времето, в което всяка активност би трябвало да бъде съвършено премислена. Според астролозите през тези два дни човек би трябвало да се заема с извършване само на тези задания, които го карат да се усеща убеден. И двата дни са удобни за стартирането на по-големи планове.

2 и 3 ноември: Луна във Везни
Луната продължава да понижава. Тези два дни са креативен и положителни. За предпочитане е да се заемете с вършенето на задания, които са свързани с усамотение. Според астролозите би трябвало да пазите в загадка бъдещите си проекти, тъй като по този начин можете да провокирате противниците си да ги саботират.
4 ноември: Луна в Скорпион
Това е времето, в което би трябвало пълноценно да си починете и да се откъснете от стрес и напрежение. Не е желателно да сте тук-там, където има скупчване на доста хора, тъй като това може да породи спорове с околните ви.

Придържайте се към препоръките на астролозите и всичко ще бъде наред!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР