Когато испанският актьор Антонио Бандерас се нуждае от пряма обратна

...
Когато испанският актьор Антонио Бандерас се нуждае от пряма обратна
Коментари Харесай

Бандерас нае дъщеря си за асистент-режисьор на новия си мюзикъл

Когато испанският артист Антонио Бандерас се нуждае от пряма противоположна връзка за осъществяването си като сценичен импресарио, той се обръща към щерка си Стела, която е наел като втори асистент-режисьор на идна продукция на мюзикъла " Компания ", съобщи Ройтерс.

Бандерас, звездата на " Маската на Зоро " и десетки други филми, ще режисира и взе участие в испаноезична версия на хитовото бродуейско шоу от 1970 година на Стивън Сондхайм, отличено с шест награди " Тони ", в родния си град Малага, Южна Испания.

" Когато се приберем след подготовките, тя в действителност си прави работата. Когато към този момент сме вкъщи, на вечеря, да вземем за пример, ѝ задавам доста директни въпроси и получавам доста директни отговори за това, което вижда ", показа 61-годишният Антонио Бандерас пред кореспонденти на събитие, промотиращо мюзикъла.
свързани новини6802на 04.09.2021
Актьорът добави, че постоянно се е доверявал на мнението на щерка си.

Антонио Бандерас отваря театъра " Театро дел Сохо " в Малага преди две години като средище за произвеждане, образование и разпространение на театралните изкуства. След сполучлива първа година пандемията от COVID-19 принуждава театъра да спре активността си.

Мюзикълът " Компания ", който в никакъв случай не е изпълняван на испански, ще има премиера на 17 ноември. Постановката е приспособена за модерна аудитория с позволение от създателя ѝ Стивън Сондхайм.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР