Когато искаме да отслабнем, но не и да отслабва портфейлът

...
Когато искаме да отслабнем, но не и да отслабва портфейлът
Коментари Харесай

С какво да се храним за бюджетна, но здравословна диета

Когато желаеме да отслабнем, само че не и да отслабва портфейлът ни.

Протеинови и енергийни барчета, сладкиши без захар, протеин и колаген на прахуляк – все вкусни и подобаващи за диета храни, с които магазините са цялостни, давайки ни многообразие от други възможности за здравословни похапвания денем. Единственият проблем? Обикновено те са още по-скъпи от останалите артикули по рафтовете.

И все пак посягаме към тях, когато сме в придвижване или търсим нещо, уместно за офиса.

Четири неща, които не би трябвало да липсват във вашата закуска

Ако и вие сте попадали в този обаян кръг и търсите решение по какъв начин да се спасите от него, тези няколко здравословни, само че бюджетни храни ще са ви от изгода:

 С какво да се храним за бюджетна, само че здравословна диета

Хумус

Можете да си го приготвите вкъщи с няколко съставки, а и другите възможности по магазините са задоволително налични. За да е по-засищашо яденето, прибавете пълнозърнести крекери или зеленчуци.

Яйца

Предлагат милион благоприятни условия, а са извънредно потребни за хората на диета. Засищат с високото наличие на протеини, а елементарно бихте могли да си ги вземете с вас за работа варени или приготвени по различен обичан метод.

Любимата здравословна закуска на Бионсе

Овесени ядки

В момента рецептите с овесени ядки претърпят своя подем в онлайн пространството и има безпределно доста способи, по които можете да ги приготвите, с цел да са с изключение на здравословни и доста вкусни.

Банан

Плодът, обичан на всеки, който е бързал заран, търсил е нещо за хапванe в придвижване или просто желае да си спести малко пари. Богат на потребни субстанции, витамини и минерали, а е в същото време доста изобилен.

Малки трикове за по-успешна диета

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР