Когато Илон Мъск анкетира потребителите на Twitter дали да възстанови

...
Когато Илон Мъск анкетира потребителите на Twitter дали да възстанови
Коментари Харесай

Потребителите на Twitter гласуваха за отстраняването на Илон Мъск

Когато Илон Мъск интервюира потребителите на Twitter дали да възвърне акаунта на някогашния президент Доналд Тръмп, той бързо извърши желанието на болшинството да го направи. „ Vox Populi, Vox Dei “, произнесе той посредством туит.

По същия метод, когато потребителите на Twitter гласоподаваха в друга негова анкета за даване на „ обща прошка на спрени сметки “, той го направи. Той също по този начин взе под внимание гласовете на потребителите в анкета за възобновяване на сметките на механически публицисти, които беше спрял в петък.
-->
Но защото очевидно болшинство от потребителите на Twitter гласоподаваха за Мъск да се отдръпна от поста основен изпълнителен шеф на Twitter в друга анкета в неделя, Мъск остана очевидно (и нехарактерно) безмълвен. Сега той наподобява счита, че казусът не е той, а кой може да гласоподава в анкетите.

В туит в понеделник, почти 12 часа след приключването на гласуването му за основен изпълнителен шеф, Мъск предложи да промени метода на работа на гласуването в Twitter, тъй че единствено тези, които заплащат за обновената абонаментна услуга на Twitter, да могат да гласоподават. След като един консуматор на Twitter сподели: „ Сините клиенти би трябвало да са единствените, които могат да гласоподават в анкети, свързани с политиката “, Мъск отговори: „ Добър въпрос. Twitter ще направи тази смяна.

Въпреки че не е ясно по какъв начин той ще ограничи гласуването единствено до тези, които заплащат за абонаментната услуга на компанията, сходна смяна може фрапантно да понижи броя на потребителите на Twitter, които могат да гласоподават в анкети. Това също би изкривило тези, които могат да гласоподават, към потребителите, които са подготвени да платят за Twitter Blue, което включва спорната платена функционалност за инспекция, която Мъск настоя да вкара. Туитът на Мъск в понеделник незабавно провокира съпоставения с изборните налози.

Мъск не е коментирал непосредствено вота на потребителите, че той би трябвало да се отдръпна от ръководството на Twitter. Миналият месец той сподели, че ще понижи времето, което отдава за Twitter и ще намеря някой различен, който да го ръководи. Най-очевидните евентуални претенденти за нов основен изпълнителен шеф на Twitter са доверените на Мъск, които оказват помощ в ръководството на компанията след поглъщането й. Краткият лист евентуално включва вложителя Джейсън Калаканис, колегата на Craft Ventures Дейвид Сакс и Шрирам Кришнан, общоприет сътрудник на Andreessen Horowitz, фокусиран върху криптовалутата, и управлението на някогашните потребителски екипи на Twitter.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР