Когато дойде темата МВР, казах им (на ПП-ДБ бел. ред.),

...
Когато дойде темата МВР, казах им (на ПП-ДБ бел. ред.),
Коментари Харесай

Бойко отказа на „Спаси София“: Няма да подкрепим отвратителния Борис Бонев, няма, бе!

Когато пристигна тематиката Министерство на вътрешните работи, споделих им (на ПП-ДБ бел. ред.), че би трябвало да е специалист и експерт, далечен от всички. След промените в Министерство на вътрешните работи нямахме нито един човек даже и на приблизително равнище. Отидоха и се съветваха и предложиха Калин Стоянов, съгласил съм се. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народно събрание.
Против съм полицейското принуждение. Това не е чест на пагона. Когато човек е паднал – не се рита и не се бие, поставят му се белезници и се води в районното. Не мога да защитя служител на реда, който бие паднал човек, сподели още той.Попитан за какво споделя, че драмата ще настъпи на ротацията, той съобщи, че чува изказвания и като настъпи този миг – ще разбере повече.
Що се отнася до това дали ще реализиран единодушие за СОС, той съобщи: Няма по какъв начин да подкрепим човек като Борис Бонев, който приказва по непоносим метод за нас и не регистрира какво е направено за София през последните 10 години, не мога да приказвам за другите партии, а единствено за моята. След като приказва непоносимо – да се оправят!, отсече водачът на ГЕРБ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР