Кога бе последният път, когато правихте невероятен секс? А може

...
Кога бе последният път, когато правихте невероятен секс? А може
Коментари Харесай

Напълняваме без секс

Кога бе последният път, когато правихте необикновен секс? А може би от известно време сте в застой, полова суша и ви липсват интимни милувки? Спирането на секса за някакъв интервал от време, в действителност не е безобидно за нашето здраве и половост.

Имунитетът понижава, вагиналните стени може да изтънеят, рискът от рак при мъжете се покачва, само че също по този начин излагате на риск и връзката си (ако се намирате в такава). Може ли неналичието на секс да се отрази и на фигурата ни, оказвайки се причина за наддаване на тегло? Оказва се, че да, вижте за какво.

Изгаряте по-малко калории

Един от най-приятните способи да изразходвате непотребни калории е по време на секс. Според експерти, за 30 минути секс изгаряме приблизително по 100 калории. Тук може да видите какъв брой калории ще изгорите в някои секс пози.

Депресията може да докара до повишаване на килограмите

Последните изследвания демонстрират, че сексът може да помогне за облекчение на депресията. Липсата на интимни милувки може да се отрази на прочувственото положение. Дълги часове сън, прочувствено хранене, са единствено част от следствията свързани с депресията.

Източник: az- jenata
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР