, което е между 3,80-3,90 лв. за литър. Това е

...
, което е между 3,80-3,90 лв. за литър. Това е
Коментари Харесай

Какво е отражението на войната в Украйна върху цените във Великобритания?


, което е сред 3,80-3,90 лева за литър. Това е с 13 пенса нарастване за седмица. Появиха се информации за това, че бензинът доближава над два паунда на някои бензиностанции в Лондон.

Това накара Организацията на петролните търговци да призове финансовият министър да понижи ДДС-то за бензина и дизела до 15%. След рекордното и бързо възобновяване на стопанската система и виталното ниво на стопанската система през 2021 година след първите талази на COVID-19 в този момент стандартът е заплашен от войната в Украйна, която подхранва скока на инфлацията.

Вчера се появиха известия, че фермери позволяват поскъпвания на някои от продуктите, които създават с до 50%. Засега резултатът на нарастване на цените се усеща най-вече в сметките за електричество.

Във Англия цената се актуализира на шест месец. От 1 април семействата и бизнесът ще получават сметки с над 50% по-скъпи от досегашните. Това няма нищо общо с войната в Украйна. Цените в магазина са скочили от 1,5% през януари до 1,8% през февруари, което е нов връх на равнището на инфлацията.

Последни публични данни на статистиката демонстрират, че това е най-голямата повишаване на живота във Англия за последните 30 година

Цената на олиото във Англия е 1,9 паунда, което е към 2,50 лева

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР