Коефициентите и разнообразните пазари са водещи фактори за всеки любител

...
Коефициентите и разнообразните пазари са водещи фактори за всеки любител
Коментари Харесай

Новото супер предложение на efbet гарантира още по-високи коефициенти

Коефициентите и разнообразните пазари са водещи фактори за всеки фен на  при избор на онлайн букмейкър. Още от основаването си  се развива сполучливо и по двата параметъра, като коефициентите на компанията постоянно са били измежду най-хубавите на пазара. 

Скоро обаче българският
букмейкър започва и нова акция - мачове с 0% марж. 

Какво е марж? 

Маржът на облагата на една компания съставлява тази част от приходите, които тя задържа като облага. Когато става въпрос за онлайн
букмейкъри, облагата за тях и два от коефициентите за всички събития. Традиционно, efbet предлага един от най-ниските маржове за предлаганите пазари, а с новата си акция за избрани събития, дава на своите клиенти и допустимо най-високите коефициенти. 

0% марж в efbet за топ събития в спорта 

В своята спортна секция efbet към този момент предлага топ срещи с 0% марж - най-новото предложение на букмейкъра. Така в секция спорт всеки ден могат да бъдат открити събития със повишени коефициенти за краен победител, от които могат да се възползват всички клиенти на efbet.com. 

Броят на събитията за деня е друг, като най-многомачове могат да бъдат открити през уикендите, когато се играят и най-вече мачове от топ шампионатите в Европа. 

За по-лесен достъп до срещите с пазари с 0% марж, потребителите могат да влязат на главната страница през мобилното приложение, както и в секция " Топ събития " през настолната версия на уеб страницата. 

Бонусите са значими в efbet 

Уикендите, с изключение на богати на събития, оферират и разнообразни предложения, най-малко когато се отнася за efbet. В момента компанията предлага 10 лв.
бонус без депозит в своите секции за спорт и  (). 

Букмейкърът предлага целогодишно атрактивни предложения и промоции, като през тази година организира и огромната
бонус игра " Тръпка за злато ", посредством която бяха раздадени 5 милиона лв. в разнообразни награди. 

За нови консуматори efbet продължава да предлага страхотни предложения –  до 200 лв. и  до 1500 лв..

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР