Кое за вас е мечтаното работно място и каква философия

...
Кое за вас е мечтаното работно място и каква философия
Коментари Харесай

Технологиите и човечността вървят ръка за ръка в UST

Кое за вас е мечтаното работно място и каква философия би трябвало да изповядва компанията? Може би опциите за развиване и образования на чиновниците, положителното заплащане, работа с нови технологии и интернационалните клиенти, положителния екип и приятната атмосфера на работа, или може би полезностите на организацията? Ще се радваме да ни отговорите на този въпрос, а в това време ще ви представим компания със специфичен метод към своите чиновници – UST.

С опциите си за развиване, работата с новаторски платформи и технологии, сплотения екип на локално равнище и опция за среща с разнообразни култури, вървят ръка за ръка с грижата за клиентите в UST.  Повече от 23 години софтуерният колос осъществя планове за цифрова промяна за сътрудници от целия свят, а в този момент и в България. UST към този момент ускорява своите позиции и на родния пазар, като предлага динамични благоприятни условия за работа на актуалните си и бъдещи чиновници. И освен. Амбициите на световната софтуерна компания е да трансфорат българския офис в най-големия R&D център и IT хъб на UST в района на EMEA.

Трансформацията на бизнеса и живота на хората и на своите клиенти e главен приоритет на компанията,  само че напъните, вложени в развиването на чиновници си, мъчно може да се съпостави с това на други компании. Човечността, смирението и честността са неслучайно водещите полезности на UST, само че също доверието и прозрачността на другарство са естествена част от културата на компанията. За да подкрепи развиването на своите експерти, компанията обезпечава стотици образования, участия в обществени начинания, благоприятни условия за продан на опит и среща с разнообразни култури в особено основани платформи.

В България бъдещите чиновници ще бъдат посрещнати от обединен, предан и изобретателен екип от опитни експерти. Експертите ще работят по планове, свързани с мултиоблачни услуги, които разрешават основаването на цифрови нововъведения посредством елементарен надзор. Решенията ще се употребява в огромни облаци (Azure, GCP и AWS) и местни центрове за данни. Не на последно място ще се срещнат с нови артикули, платформи и ноу-хау, характерно създадени от компанията за проблеми или потребности на съответни клиенти. Други предпочитани области, в които UST приоритизира, са киберсигурността, обвързваните услуги, автоматизацията, блокчейн, изкуственият разсъдък, IoT и машинното образование.

Партньорите, с които сега работи софтуерният водач у нас, са огромни и разпознаваеми интернационалните компании, което прави вероятен до момента на българския екип до новаторски технологии и планове, които биха обогатили всеки ИТ експерт. Затова компанията търси експерти с готовност за самоусъвършенстване в професионалната област, вътрешно любознание и креативност.

Служителите в UST правят оценка високо гъвкавото работно време, което им дава опция сполучливо да съчетават работата и персоналния живот. Но още повече ценят опциите за самоусъвършенстване, разширението на хоризонта, потребление на големи запаси за образования и работата по предизвикателни планове. Технологиите и човечността вървят ръка за ръка в UST, което неслучайно носи на компанията едни от най-престижните награди за топ шеф.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР