Кое е идеалното лице? Кога една жена /или един мъж/

...
Кое е идеалното лице? Кога една жена /или един мъж/
Коментари Харесай

Кое е идеалното лице? Какво казва експерт от Грузия

Кое е идеалното лице? Кога една жена /или един мъж/ би трябвало да прибегне към радикални интервенции в името на хубостта? Как да се дистанцираме от остаряването? На тези и на още сходни въпроси отговори пред публицисти доктор Албина Каджая. Очарователната дама гостува в София като сертифициран тренер на лифтинг конците от ново потомство Aptos, приети за златен стандарт в естетичната дерматология. Създадени от известния грузински еластичен хирург доктор Марлен Суламанидзе, те четири пъти са оповестени за номер едно в Европа.

„ Не се колебайте да се стремите към усъвършенствания във визията. Дори фейслифтингите към този момент се вършат с минимални сечения, само че с оптимален резултат – това е е и правилото на Aptos. Всъщност те са на границата сред филърите и хирургията “, разяснява доктор Каджая – кожен лекар и козметолог. Според нея никой, който води естествен и здравословен живот, няма потребност да понася покорно експанзията на възрастта. „ Но това не значи, че не провождам хората, които идват при мен, без да знаят какво желаят. Отпращам и тези, които нямат действителна нужда от намеса. Понякога се постанова да бъда и психолог. “, споделя още харизматичната русокоска, която ръководи клиниката Total charm в Тбилиси-Батуми. Самата тя до момента не е подлагала лицето си на скалпела, само че два пъти годишно си поставя ботокс. Доволна е и от конците, чиито резултат продължава три години. Д-р Каджая споделя и още нещо – постоянно се старае да бъде усмихната и във форма, тъй като е майка на три деца и те не трябва да я виждат в друга светлина. Кръстник на най-малката, Катерина, е самият грузински патриарх.                   

„ Да не забравяме, че през днешния ден грижите за тялото, лицето и, несъмнено, за здравето, не са непокътнати единствено за богатите или само за звездите. И най-консервативните мъже към този момент се обръщат за препоръки към нас, с цел да наподобяват както би трябвало, до момента в който водят бизнес договаряния, а и в персоналния си живот. Запазваме мимиката им, единствено изглаждаме някоя и друга дълбока гънка – само че без и най-малък колорит за женственост. ”, прибавя дамата, която е постоянен участник и преподавател в международните конгреси по антиейджинг и е притежател на доста тематични оценки. Тя подчертава върху най-главното във философията на безконечната младост – никой не желае да остарява, само че, както споделя Оскар Уайлд, това е единственият метод да останем живи. И по тази причина би трябвало да изглеждаме естествено, да бъдем красиви във всяка възраст. „ Да излъчваме прохлада, да се поддържаме – без значение от рождената дата. Затова идеалното лице е това, което ни радва от огледалото. “, напомня доктор Каджая главния фокус на козметологията. Неслучайно най-търсените настоящи процедури са ориентирани към възстановяване качеството на кожата - биоревитализация и мезотерапия. Конците Aptos пък оказват помощ на лицето да се върне към формата си преди повече от петилетка – освен това за 15 минути. От предходните техники ботоксът остава на мода, само че дамите към този момент не са толкоз настървени към инжекциите с хиалуронова киселина. Сега те търсят филъри, които са основани върху полимлечната киселина – тя прониква по-дълбоко в епидермиса, работи по-активно и дълготрайно. Този способ придобива все по-мащабна известност в Америка и Европа. С помощта на тези филъри се реализира моделиране и на лицето, и на тялото.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР