Кобрата ще се изправи срещу Алексай ФедосовTriller Fight Club официално

...
Кобрата ще се изправи срещу Алексай ФедосовTriller Fight Club официално
Коментари Харесай

Официално: Братя Пулеви отново на ринга на 14 май

Кобрата ще се изправи против Алексай Федосов

Triller Fight Club публично оповестиха борбата сред Тервел Пулев и Сергей Ковальов. Те ще се бият в един от най-интересните мачове на галавечер в емблематичната зала "Форум " в Ингълууд, Калифорния на 14 май, оповестява „ Спортната Джунгла “, представена от

На същата галавечер Кубрат Пулев ще срещне на кръга Алексай Федосов, а в бойната карта ще гледаме още Иван Холифийлд, Фернандо Варгас-младши, Амадо Варгас и Емилиано Варгас.

Вижте няколко забавни обстоятелството за Сергей Ковальов:

- Ковальов е 3-кратен международен първенец в лека-тежка категория. Боксьор е на годината в влиятелните награди на списание "Ринг " за 2014 година. Започва да тренира хокей, само че стопира, откакто неговата екипировка е открадната.

- В началото на 2021 година даде позитивна проба за синтетичен тестостерон. Беше извънредно близо до победа над Андре Уорд в техния първи мач, като го смъкна в нокдаун (114:113 в трите карти). Точните удари в този мач бяха 126:116 за руснака.

- През 2018 година счупи нос на жена, която по-късно го осъди да заплати 650 000 $ обезщетение. Прокуратурата го осъди на 3 години пробация и два дни дейна присъда.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР