Коалицията се пропуква! Такъв извод направи в профила си във

...
Коалицията се пропуква! Такъв извод направи в профила си във
Коментари Харесай

Острие на ГЕРБ към некадърниците от новата власт: Даже не можете даже да почистите това, което сме построили

Коалицията се пропуква! Такъв извод направи в профила си във Facebook депутатът от ГЕРБ и заместник-председател на Комисия по околната среда и водите Младен Шишков.


Ето какво написа пище той: 

*  Тази заран, министърът на районното развиване разруши на пух и прахуляк бляновете на супер-вицепремиера и транспортния министър за 4 моста и 3 тунела.  В прав текст им сподели, че няма да стане тази работа, в този мандат. И за другия не е несъмнено. Не, че не си го знаехме.

Разби фантазиите и на министъра на екологията, за тунел по трасето на автомагистрала Струма, около Кресненското дефиле.

Въобще чувството е, че тези хора не си приказват, а научават за проектите на обособените ведомства, посредством медиите.

* Нито А-то, нито Б-то в капиталовите процеси са му ясни на министъра. Не му се сърдим, въпреки всичко не е експерт в тази материя.

Колкото и сладко да приказва, не е неприятно да се съветва с специалистите си, във връзка с стъпките в строителството преди да се изрича с такава решителност по малкия екран. В страната има хиляди експерти, които схващат защо се приказва – излага се минимум пред тях.

Иначе с тази „ експертиза “ се багра, че в никакъв случай няма да стигне до Я-то, макар че си даде сериозен небосвод за деяние – някъде в необозримото бъдеще. Според него.

* Въпреки, че „ ин-хауса “ е безпределно непочтен и циничен /отново съгласно него/, автомагистрала Хемус ще бъде довършена тъкмо по метода по който е стартирана. Договорите няма да бъдат прекратявани. Защо – тъй като сме щели да се забавим още повече. Добър ден!

Нещо повече – имал желание да го прокарва през Народното събрание. С неспокойствие чакам да видя какво тъкмо ще прокарат, в случай, че законът е явен и безапелационен и се е изпълнявал абсолютно.

Поне от предходното постоянно ръководство. И макар поръчките за праволинейност, честност и бистрота ще работим по „ нечестните “ способи на ГЕРБ. Та аз в случай че считам, че нещо е неправилно го приключвам на мига. Независимо какво ще ми коства в политически проект.

Това издава непоследователност. Или по-скоро правилото е да омаскарим другите, а керванът да продължава да си върви.

А в това време – автомагистралите стоят непочистени. Не единствено, че не могат да боядисат, не могат да почистят това което ние построихме!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР