Коалицията Продължаваме промяната – Демократична България“ взе ясна позиция, че

...
Коалицията Продължаваме промяната – Демократична България“ взе ясна позиция, че
Коментари Харесай

Асен Василев: Кризата не е защото нямаме правителство, а е криза накъде да поемем

Коалицията „ Продължаваме промяната – Демократична България “ взе ясна позиция, че няма да има поддръжка за държавно управление с мандата или с присъединяване на ГЕРБ. Преди да приказваме за държавно управление, би трябвало да приказваме за това в каква България желаеме да живеем. Това съобщи съпредседателят на Политическа партия Асен Василев.

Той счита, че пред страната има три пътя за развиване. Единият от тях се предлага от „ Възраждане “ – това е съветският свят. Вторият е латиноамериканският модел, който се е основал през последните 12 години с огромни неравенства и против, който са били митингите. Третият път е за Европа, за който се застъпват от Политическа партия. „ Тук са нашите огромни разлики с ГЕРБ. Евроатлантическият път не е един. Европа значи закони, които се съблюдават. Европа значи като направиш изборите, да няма пазаруване на гласове. Европа значи да имаме естествена обществена система “, сподели Василев.

Той уточни, че страната сега е в рецесия не тъй като някакви хора не могат да седнат и да се схванат: „ Кризата не е тъй като нямаме държавно управление, а е рецесия накъде да поемем “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР