Коалицията на имунитетите постави държавата на трупчета докато си разпределя

...
Коалицията на имунитетите постави държавата на трупчета докато си разпределя
Коментари Харесай

Нинова подскочи: Случи се нещо безпрецедентно

Коалицията на имунитетите сложи страната на трупчета до момента в който си разпределя порциите от властта. Напълно е пропуснат народът и неговите паники. Всеки ден давате мотив и доказателства, че това не е държавно управление в интерес на България, а е клуб по ползи.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, представена от БГНЕС.
-->
" Прегазихте конституцията, нарушихте куп закони, не почитате никакви правила, само че през вчерашния ден се случи нещо невиждано. ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ сами си блокираха дневния ред в Правната комисия. Такова нещо не е имало, откакто съществува Народното събрание. При това го направиха, с цел да не изслушат личния си министър на правораздаването какво мисли за правосъдната промяна, без всякаква логичност и правила, че Народно събрание изслушва министри ", съобщи още Нинова.

" От началото на кабинета нямате нито един признат законопроект с болшинството на ГЕРБ и ПП-ДБ. По всички законопроекти се карате – за КПКОНПИ, за бюджета се карахте три часа между тях. Това значи неустойчивост, неустановеност и липса на вероятност пред България и българските жители, значат плаващи болшинства ", акцентира още тя.

" Внесохме законодателни промени във връзка с нарушаванията по пътищата. Най-сетне през вчерашния ден влезе в дневния ред на правна комисия, само че карайки се за постове за власт, блокирайки си болшинствата, още веднъж този закон е на трупчета, кажете го на хората. Предложихме промени във връзка с каналджиите, нарастване на наказванията и така нататък И този закон не мърда. Шенген ли, нали ви беше приоритет, по кое време ще ни одобряват там с тези мигранти по улиците, а вие не желаете един текст да придвижите. Кажете ми едно свястно болшинство, което въздейства на хората. Вие, евроатлантиците, проваляте евроатлантическата цел на България ", разяснява още Корнелия Нинова.

И поясни, че Българска социалистическа партия ще продължи да се бори за приемането на законодателни промени за по-строги наказания против каналджиите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР