Коалицията ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания със събитие в Плевен.

...
Коалицията ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания със събитие в Плевен.
Коментари Харесай

Борисов наклепа Кирил и Асен за начало на кампанията

Коалицията ГЕРБ-СДС откри предизборната си акция със събитие в Плевен. Пред симпатизанти на партията и кореспонденти там приказва водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той акцентира, че инфлацията у нас все още е „ чудовищна ” и запита: „ При това състояние защо повдигане на пенсии и заплати приказват? ”



„ Няма сфера, в която нещо да се е подобрило – всичко се е строшило. Промяната унищожиха всичко направено ”, разяснява още Борисов. И назова групировката на Кирил Петков и Асен Василев „ бели якички ” и „ партия на медиаторите, която би трябвало по всякакъв начин да бъде побеждавана ”.

„ Не е значимо кой подвига пенсиите, а кой ги заплаща. Ние ще ги удвоим, само че да пристигна някой трети, който да ги заплати ”. Така разяснява нарастването на парите за пенсионерите водачът на ГЕРБ. Той акцентира, че мъчно се работи и мъчно се изкарват пари, с цел да се подвигат заплащанията.

" Ние имахме най-хубавото председателство в Европейски Съюз. Издействахме си влизането в чакалнята на еврозоната и приемането ни в Европейския банков съюз ", сподели още Бойко Борисов.



" При Бойко нафтата беше 2 лева, бензинът беше 2,20 лева - при вас е 3,70 лева Ето ви 12-те години, за които приказват пиарите им. Няма сфера, където нещо да се е подобрило, всичко е разрушено ", добави той.

" Лозунгът, когато бях претендент за кмет на София беше " Генерална смяна ". Те и това изкопираха, не можаха нищо да измислят. Вместо да надградят смяната, те унищожиха всичко направено. Една къщурка за птички не направиха, една велоалея, нищо не направиха ", съобщи водачът на ГЕРБ.



Eдин лев на литър отплата за горивата предложи Борисов. " Виждате, откогато Киро и Асен ги няма, горивата започнаха да падат надолу. Те ви обираха ", сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР