Коалиция ПП-ДБ безсрамно включиха в агитацията си за предстоящите избори

...
Коалиция ПП-ДБ безсрамно включиха в агитацията си за предстоящите избори
Коментари Харесай

ПП и ДБ безсрамно включиха и деца в грозната си предизборна кампания. Граждани: Просташка гавра!

Коалиция ПП-ДБ нахално включиха в пропагандата си за идните избори и дребни деца. В центъра на Благоевград през днешния ден съдружие БОЕЦ, дружно с Промяната и „ Демократична България ” бяха опънали предизборна шатра, която в продължение на часове остана празна, предава Епицентър.
Благоевградчани бойкотираха събитието им и „ младите, умните и красивите ”, нарекли себе си „ положителните сили ” не се посвениха да употребяват деца, на които да раздават пропагандни материали.
Въпреки опитите им да предизвикат интерес с безвуксна акция против ГЕРБ, благоевградчани останаха безразлични. Скандално, без позволение от Община Благоевград, бяха поставили монумент на водача на най-голямата партия в България Бойко Борисов пред Ларго МОЛ-Благоевград.
„ Каква е тази долнопробност и просташка подигравка ”, разясниха възмутени благоевградчани подминавайки, снимащите се за спомен деятели на смяната и Демократична България, измежду които и някогашният зам.-кмет по културата на Благоевград Василиса Павлова.
В грозната акция се включи и лидерът на листата на ПП-ДБ в Благоевградска област Андрей Гюров.
Жители на Благоевград сезираха общината за безобразното държание на претендентите за народни представители на Промяната и Демократична България и съдружие БОЕЦ, които погазвайки общинските наредбите без позволение се бяха разположили на централния площат и желаеха звено „ Инспекторат “ към Община Благоевград да иима наложи наказания.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР