Коалиция "Патриотичен фронт" издига Валери Симеонов и Цветан Манчев, БДС

...
Коалиция "Патриотичен фронт" издига Валери Симеонов и Цветан Манчев, БДС
Коментари Харесай

Патриотите се хвърлят в битката срещу Радев с тези мъже

Коалиция "Патриотичен фронт " издига Валери Симеонов и Цветан Манчев, БДС Радикали за претенденти за президент и вицепрезидент за изборите на 14 ноември. Коалицията се състои от НФСБ, БДС Радикали и Целокупна България, дадена е поддръжка от Общество за нова България с ръководител Маргарит Мицев. Те бяха показани в централата на партията Раковска 134 от зам.-председателя на НФСБ Борис Ячев.

Валери Симеонов прикани за сливане на патриотичните сили в България, защото, когато не са обединени патриотичните сили, търпят спад в поддръжката на електората. Поехме ангажимент и гледаме като дълг към България и на второ място към съдружните сътрудници, в случай че обединяването не се случи в този момент, ще се случи в бъдеще, убеден е Симеонов.

Накратко Валери Симеонов изброи президентските пълномощия и уточни какво са те за него. Представителни функционалности, избрани от Конституцията, като най-сериозните пълномощия са да въплъщава единството на нацията, обръщения, изказвания към народа и Народно събрание, правото да назначава дипломатически представителства, военни сили, одобряване на ръководителите на службите за разузнаване. "Не виждам с какво могат да се похвалят досега издигнатите претенденти президентски двойки, като хора с дела в настоящия си живот, а не по визия и думи ", разяснява той.

Симеонов изброи и какво са свършили НФСБ - повишение на пенсиите със 110%, повече от два пъти, оградата на границата с Турция, въпреки да е била подложена на критика от служебния кабинет, по думите на Симеонов, предадена е в положително положение, а отговорността е на регионалните шефове. Той добави битката с монополите и картелите със законопроекти, промени в наредби.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР