Коалиция ГЕРБ-СДС официално откри предизборната си кампания във Враца, на

...
Коалиция ГЕРБ-СДС официално откри предизборната си кампания във Враца, на
Коментари Харесай

Борисов проговори! Разкри голям капан след изборите

Коалиция ГЕРБ-СДС публично откри предизборната си акция във Враца, на която показа всичките си кандидат-депутати. Кампанията ще премине под мотото " За постоянна България още веднъж ".

За първи път церемонията се организира отвън столицата. Повече от 800 симпатизанти и членове на политическите групировка от цялата страна се включиха в събитието.
-->
" Президент, държавно управление, държавни институции се опитваха да ни изчегъртат. А ние две години и половина по-късно сме тук и разясняваме въпроса - дали ще бъдем първи! Няма по какъв начин да се унищожи нещо, зад което стоят хората ", съобщи Томислав Дончев.

В словото си водачът на ГЕРБ Бойко Борисов акцентира главните цели на обединението, както и методите за реализиране на задачите.

Народът ще ни накаже, би трябвало да създадем държавно управление, съобщи Борисов във Враца.

" Пети път да не се направи държавно управление и да се оправдаем, че би трябвало да оставим президента да тегли, това не е почтено към народа. Трябва да създадем държавно управление, тъй като народът ще ни накаже всички ", съобщи той.

" Знаете ли какъв брой държавни самостоятелни регулатори има, които да наблюдават цените? Хиляди служители вземат заплата за това. Защо изпуснаха инфлацията?! Ние ще вложим този път големи старания да направиме държавно управление. На въпроса ви с кой? С който българският народ избере.

 и който е родолюбец, който е против чудовищната война на Путин в Украйна, който е за европейски полезности ", изясни Борисов и прикани: " Да възстановим още веднъж България след хаоса ".

Според него обаче, " който изтегли " Черния Петър " и направи държавно управление, ще загуби локалните избори ".

 

.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР