Книгата за рекорди на Гинес излезе с публикация, която вкарва

...
Книгата за рекорди на Гинес излезе с публикация, която вкарва
Коментари Харесай

Илон Мъск влезе в Книгата на Гинес, но едва ли е доволен от това

Книгата за върхове на Гинес излезе с обява, която вкарва името на създателя на Tesla в категорията " международен връх за най-голямата загуба на персонално благосъстояние в историята ".

Според новината и въз основата на данни на Forbes, Мъск е изгубил към 182 млрд щатски $ от ноември 2021 година, само че съгласно други източници сумата е доста по-голяма- към 200 млрд $.

Според информация на Forbes, Мъск е разполагал с 320 млрд $ през 2021 година, а към януари 2023 сумата е била 138 млрд, като съществена причина за това слабото пазарно равнище на акциите на Tesla.

От Книгата на Гинес разясняват, че макар че точни числа надали могат да бъдат представени, е ясно, че новото рекордно достижение сигурно е по-голямо като измерения спрямо предходното такова- на японския софтуерен вложител Масайоши Сон от 2000-та година, 58.6 млрд щатски $.

В резултат на загубите, Мъск към този момент не е и най-богатият човек на света, като отстъпва до второ място след Бернард Арно (LVMH, Louis Vuitton Moët Hennessy), който разполага със 190 млрд $.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР