Кметовете на Русе и Гюргево - Пенчо Милков и Андриан

...
Кметовете на Русе и Гюргево - Пенчо Милков и Андриан
Коментари Харесай

Нова производствена линия за лекотоварни автомобили в Русе

Кметовете на Русе и Гюргево - Пенчо Милков и Андриан Ангелеску, и изпълнителният шеф на компанията за произвеждане на спортни спортни коли и електрически автомобили " Син Карс Индъстри " Росен Даскалов откриха новата индустриална част от Центъра за изследване и разработки на компанията в Русе.

„ Радвам се, че част от силата на нашия прелестен град се гради от вас “, съобщи кметът на крайдунавския град и пожела триумф на новото произвеждане.
То включва всички стадии от построяването на новите лекотоварни коли L CITY. С автоматизираната технология за заваряване „ Син Карс “ си слагат за цел да създават по един автомобил дневно. “След като в българския обект се изчистят всички процеси, в Румъния ще бъде прехвърляно производството на даден модел, защото изискванията за бизнес в прилежащата страна са доста положителни ”, разяснява Росен Даскалов, който е основател и мажоритарен притежател на компанията.
Русе ще се резервира като Център за изследване и разработки, основен за производството на всеки идващ модел.
„ В Община Русе се ориентираме към потреблението на електрически коли с по-малък въглероден отпечатък и ще съм изключително горделив, в случай че идващият закупен от нас автомобил е създаден от русенци за русенци “, отбелязва кметът Пенчо Милков.
През юли предходната година стартира търговията с акции на " Син Карс Индъстри " на пазар beam на БФБ след триумфа на първичното обществено предложение (IPO), в което компанията набра 2 млн. лв.. Допълнителният капитал беше употребен от високотехнологичния производител на електрически автомобили точно за създаване на роботизирана линия за произвеждане на шасита и съставни елементи в Русе, закупуване на машини за произвеждане, назначение на спомагателен брой чиновници и производството на дребна серия тестови коли за осъществяване на пазара. С част от средствата, компанията ще финансира и установяването на представителството си в Германия, откъдето възнамерява да навлезе на международните пазари с марката L CITY.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР