Кметовете на Пловдив и на Варна, бизнесменът Георги Гергов и

...
Кметовете на Пловдив и на Варна, бизнесменът Георги Гергов и
Коментари Харесай

Кметове и бивши премиери бойкотираха заседанието на временната комисия за Панаира, Гергов също отсъстваше

Кметовете на Пловдив и на Варна, предприемачът Георги Гергов и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов не почетоха поканата на Парламента да участват на съвещанието на краткотрайната парламентарна комисия, която би трябвало да откри какво се е случило в годините обратно с акциите на пловдивския Панаир. Те са изпратили мнения по проблема, стана ясно при започване на срещата на комисията с ръководител Румен Йончев от „ Български напредък “.

От страна на левицата, откъдето беше поканена Корнелия Нинова и която също не присъстваше, съвещанието почетоха пловдивският народен представител Иван Петков-Бебето и сътрудника му Румен Гечев. Демократична България беше показана от ръководителят на групата на обединяването на Общински съвет на Пловдив Веселина Александрова и националният представител от партията Йордан Иванов. Никола Минчев представляваше Политическа партия.

От страна на община Пловдив беше изпратена Таня Юриева от дирекция „ Стопански действия “ в администрацията, която беше изслушанаи отговаряше на заложените въпроси. На съвещанието присъстваше и съветничката от „ Кауза България “ Румяна Толова.

Присъстващите представителите на политическипартии се сплотиха към тезата, чебойкотирането от страна на поканените назаседанието, и изключително от страна на кметана Варна Иван Портних, който не бе изпратил даже представител на морската община, е демонстрация на цялостно пренебрежение към българския парламент.

От Демократична България още веднъж настояха, че най-важното сега е Варна да анулира решението си за апорт на акциите от Пловдивския панаир.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР