Кметът на японския град Мураяма Шифу Такао изпрати поздравителен адрес

...
Кметът на японския град Мураяма Шифу Такао изпрати поздравителен адрес
Коментари Харесай

Кметът на японския град Мураяма изпрати поздравителен адрес до Илиана Раева

Кметът на японския град Мураяма Шифу Такао изпрати приветствен адрес до президента на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева във връзка сполучливото показване на отбора на Световното състезание в София.

Ансамбълът завоюва две златни оценки пред родна аудитория, а Стилияна Николова взе бронз в многобоя и три сребърни оценки на финалите на обособените уреди. България завоюва и две квоти за олимпийските игри в Париж 2024.

" След завоюваното олимпийското злато в Токио, бих желал да поздравя от сърце Вас и новият тим на България за спечелването на златния орден в многобоя при ансамблите на Световното състезание по художествена гимнастика в София, също по този начин за медалите на прелестната Стилияна, както и за завоюването на квоти за Олимпийските игри в Париж. Ние в Мураяма знаем, че блестящите резултати на новосформирания български народен тим няма да спрат до тук, и сме сигурни, че на олимпиадата в Париж ще завоювате купата освен при ансамблите, само че и самостоятелно! ", се споделя в адреса от Шифу Такао.

" Ние ще продължим да поддържаме българският тим и на Олимпийските игри в Париж, и даже сме подготвили огромен транспарант и други събития, отдадени на завоюването на олимпийските квоти.

Като част от нашия продължаващ продан ние разчитаме на Вашата поддръжка и чакаме с голямо неспокойствие плануваното онлайн събитие, което ще се организира през декември тази година, както и визитата на олимпийските шампионки в Мураяма следващата година. Накрая бих желал да пожелая на Вас, скъпа Илиана, както и на целия български тим и екип разцвет и здраво здраве. С голяма наслада още веднъж сервирам поздравите си за златния орден ", написа Шифу Такао, кмет на град Мураяма.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР