Кметът на Велико Търново Даниел Панов спечели голямата награда "Кмет

...
Кметът на Велико Търново Даниел Панов спечели голямата награда "Кмет
Коментари Харесай

Даниел Панов е "Кмет на годината-2017"

Кметът на Велико Търново Даниел Панов завоюва огромната премия "Кмет на 2017 година ", оповестиха от общинската администрация.

Отличието е било присъдено от портала "Кмета.бг. " Наградата е била връчена от българския еврокомисар Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През... към профила и е в категорията "Голяма община ", прецизират от администрацията. "За мен е изключителна чест, горделивост и отговорност да бъда притежател на премията "Кмет на годината-2017 ". Да получа това влиятелно отличие не би било допустимо без поддръжката и усърдната работа на моите сътрудници в община Велико Търново и на екипа ми в Националното съдружие на общините ", е показал кметът на Велико Търново. Той е благодарил на хората, които са му дали своят вот доверие в двата мандата на ръководство, както и на държавното управление и премиера, чиято политика е посочила, че централната власт все по-силно се вслушва в гласа на кметовете и на НСОРБ. Панов е подчертал, че Сдружението е най-силната неправителствена организация в България и е образец за единение. На церемонията по награждаването са участвали министри, кметове, дипломати и представители на институции.

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров пък е победител в категорията "Кмет на жителите " на огромна община от националния конкурс "Кмет на годината-2017 ". Това оповестяват от пресцентъра на общината. Кметът е получил премията си от омбудсмана Мая Манолова. "Благодаря на уредниците за опцията да участваме в това състезание. Стара Загора може да се похвали със мощно икономическо развиване. Благодаря на хората, които ме поддържат. Защото без жителите, кметовете няма по какъв начин да създадем по този начин, че да заслужим тези награди. Нека сме съпричастни с кметовете от Бургаско и да намерим метод да помогнем на тези общини. Стара Загора ще го направи още в понеделник ", е декларирал по време на церемонията Живко Тодоров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР