Кметът на Варна спира 180 общински автомобила, били технически неизправниАвтомобилите,

...
Кметът на Варна спира 180 общински автомобила, били технически неизправниАвтомобилите,
Коментари Харесай

Кметът на Варна спира 180 общински автомобила, били технически неизправни

Кметът на Варна стопира 180 общински автомобила, били механически неизправниАвтомобилите, благосъстоятелност на община Варна, са оставени без ремонт и поддръжка от една година поради обжалване на публични поръчки, правосъдни каузи и чиновнически процедури. 180 от общо към 200 автомобила са механически неизправни. Това заяви кметът на Варна Благомир Коцев.

По думите му в общинския автопарк царува незаконна безнаказаност, а всички 180 неизрядни коли ще бъдат спрени. 

Ще бъдат спрени и привилегиите, при които избрани общински чиновници употребяват служебните коли като персонални, се закани кметът. Служебен превоз ще се употребява единствено при наложителни случаи и при специфичен позволителен режим. Директорите, сигурен съм, могат да идват и да напущат работното си място като всеки естествен жител на Варна - с персонален или градски превоз. Аз по този начин пристигам и си потеглям от работа. 

Привилегии и елити в Общината няма да има. Това време мина. Изискал съм отчет и решение за усъвършенстване на автомобилния парк. Каквото е негодно и не предстои на рационален ремонт, ще се бракува. Докато не получа работещо и ефикасно решение, ключовете за служебните коли ще останат в кабинета ми.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР