– “ (ПП-ДБ) ще се бори на тези избори

...
 – “ (ПП-ДБ) ще се бори на тези избори
Коментари Харесай

ПП-ДБ ще запази броя на депутатите си от Варна, каза втория в листата

„ – “ (ПП-ДБ) ще се бори на тези избори да завоюва първото място във Варна и да резервира броя на депутатите си от района, сподели през днешния ден вторият в листата на обединението доктор Ивайло Митковски след регистрацията ѝ в Районната изборна комисия.

Според Митковски конфигурацията в Народното събрание след идния избор ще бъде почти същата. По думите му, следователно ще се работи мъчно в Народното събрание, изключително като се има поради, че през последните месеци се е натрупало доста напрежение, което не е ясно по какъв начин ще бъде преодоляно. Той не разяснява дали чака страната да влезе в нов цикъл от избори, а уточни, че първо би трябвало да се видят резултатите от идните.

Големият въпрос за този избор е до каква степен ГЕРБ-СДС ще може да се еманципира от Движение за права и свободи, добави третият във варненската листа на ПП-ДБ - Антон Тонев. Той добави, че с ГЕРБ " под шапката " на Движение за права и свободи е безсмислено да работят. За партньорство с „ Възраждане “ или „ Българска социалистическа партия за България “ Тонев уточни, че няма по какъв начин да се разделят вътрешнополитическите от външнополитическите проблеми, а тези обединения ясно са посочили своята външна ориентировка. Всяка колаборация с тях би сложила гласоподавателите ни в неловко състояние, разяснява Тонев. 

За предстоящата ниска изборна интензивност Митковски сподели, че се надява прогнозите да не се осъществен, изключително като се има поради, че вотът е „ две в едно “. Според него това ще помогне интензивността да бъде най-малко в границите на тези от последните няколко избора.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР