Кметът на Струмяни е бил нападнат с брадва от жител

...
Кметът на Струмяни е бил нападнат с брадва от жител
Коментари Харесай

УЖАС! Заплашиха известен кмет с убийство. Рецидивист вдигна брадва срещу него, бил е на косъм

Кметът на Струмяни е бил атакуван с секира от гражданин на село Раздол, който му отправил директна закана за ликвидиране. Мъжът, който е рецидивист, е арестуван, а локалните хора упорстват той да бъде изселен.
Кметът Емил Илиев бил на обход в землищата на няколко гранични села, дружно с сътрудниците си, кметски наместници. Сблъсъкът с нападателя станал след направена поредна забележка, че няма право да загражда общински пътища, съобщи БНР.
Мъжът, който има десетки престъпни прояви и висящи производства, вдигнал секира към общинския кмет и го заплашил с ликвидиране. Само поради намесата на сътрудниците му-селски кметове, не се стигнало до съдбовни последици.
„ Само обстоятелството, че може да посегне на три длъжностни лица, които извършват служебните си отговорности, представете си какво ще бъде за елементарните поданици и жители на община Струмяни. Следващият миг ще е ликвидиране “, разяснява Емил Илиев.
Повече от пет години престъпно проявеният мъж, който преди този момент е бил изпъден от село в община Сандански, тормози локалното население – най-вече възрастни хора. Те упорстват рецидивистът да напусне региона.
Кметът Емил Илиев е сезирал всички институции за казуса.
„ В момента съм сезирал безусловно всички институции в резултат на самоправните дейности на това лице и терора, който постанова над локалните хора, закани, има бити възрастни, знаете, че популацията в региона е най-вече възрастни хора над 80 години “, сподели той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР