Кметът на Стара Загора Живко Тодоров спечели отличието Кмет на

...
Кметът на Стара Загора Живко Тодоров спечели отличието Кмет на
Коментари Харесай

Живко Тодоров за втори път е носител на отличието „Кмет на гражданите“ 

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров завоюва оценката „ Кмет на жителите “ 2022 в X-тото издание на Национален конкурс „ Кмет на годината “, проведен от Kmeta.bg.

„ Призовете, които ни дават хората, са тласък и обвързване да сме още по-отдадени в работата си. Благодарен съм, че в годините Стара Загора е била измежду спечелилите в разнообразни категории ”, разяснява при старта на състезанието тази година кметът Тодоров. И бе безапелационен, че скъпа за него е премията „ Кмет на жителите “.

Стара Загора и Живко Тодоров са носители на няколко от влиятелните оценки. В предходното издание заслужиха наградата в категория „ Култура и туризъм “, както и „ Kмeт нa гoдинaтa за мандат 2015 – 2019″, през 2018 година – „ Smart City “, а през 2017 година – „ Кмет на жителите “.

72 006 българи дадоха своя глас за спечелилите тази година в юбилейното издание на състезанието. В продължение на две седмици, всички жители с IP адреси от България можеха да поддържат своите любимци в 7-те категории на десетото юбилейно допитване. Избраните най-успешни кметове ще бъдат оповестени и наградени на формалната гала „ Кмет на годината “ 2022 на 4 октомври в София Тех Парк. Събитието ще бъде излъчено още същата вечер от 23,25 ч. по БНТ1 и Българска национална телевизия 4.

В конкуренцията имаха право да вземат участие всички кметове на общини в страната. Изключение тази година беше направено единствено за общините Вълчидол, област Варна, и Разлог, област Благоевград, където сега ръководят и.д. кметове и предстоят частични локални избори.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР