Кметът на София Йорданка Фандъкова заяви, че обвиненията за скрита

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова заяви, че обвиненията за скрита
Коментари Харесай

Фандъкова: Твърденията за скъпите мебели за центъра са фалшива новина

Кметът на София Йорданка Фандъкова съобщи, че обвиняванията за скрита оферта за ремонта в централната градска част са следващата подправена вест. Коментарът ѝ беше изработен във връзка на медийни изявления, съгласно които общината си е поръчала скъпи пейки и кошчета за отпадък, а ценовите предложения са скрити.

"Лично направих "разследване ", като отворих уеб страницата на общината и отпечатвах информацията за изпълнителите на Зона 2 и Зона 4 “, разясни Фандъкова.

Офертата на "Джи Пи Груп ", която видях, я изтъквам: "Доставка и монтаж на пейки типичен дизайн от 1291 лева ". Цената не е 10 хиляди лв.. Цената на кашпи, като тези на площад "Гарибалди ", е 8922 лв.. Дали са доста или са малко, не мога да разясня сега. ", уточни кметът.

Тя моли информацията в медиите да бъде правилна, тъй като хората остават с усещане, че една елементарна дървена скамейка коства 10 000 лв.: "Трябва да имаме данните и обстоятелствата и тогава да съпоставяме. Ще си желая моя инспекция, тъй като това, което видях, мощно ме обезпокои. "

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР