Кметът на София Йорданка Фандъкова и председателят на Столичният общински

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова и председателят на Столичният общински
Коментари Харесай

Фандъкова инспектира реконструкцията на Пречиствателната станция "Кубратово"

Кметът на София Йорданка Фандъкова и ръководителят на Столичният общински съвет (СОС) Георги Георгиев инспектираха реконструкцията на Пречиствателната станция " Кубратово ". Това съобщи БГНЕС. Проектът е значима част от построяването на ВиК инфраструктурата на Столична община.
 
За нас е извънредно значимо сериозната инфраструктура в София да бъде ръководена от хора, които знаят какво вършат, с цел да не подлагаме на риск здравето на софиянци. Важно е да не оставяме източноевропейски съмнителни субекти да имат достъп до толкоз значимата и сериозна инфраструктура, уточни Георги Георгиев.
 
По думите му не би трябвало да се вършат взаимни отстъпки с сигурността и качеството на водата, без значение от ползите на политическите групи. Йорданка Фандъкова съобщи, че ВиК системата на столицата е извънредно значима. Тя акцентира, че Пречиствателната станция " Кубратово " е една от най-големите и съвременни на Балканите.
 
Отпадъчните води, които доближават до тук, разрешават да бъдат по този начин модифицирани, че посредством утайките да се получава електричество и тор - това са продуктите, които излизат отсам след редица преработки.
 
" Електрическата сила, която се създава тук, е изцяло задоволителна, че цялата тази система и остава и за продажба, тъй че на процедура това е един зелен план, който създава по екологичен метод сила и в това време създава и тор на този стадий. След модернизацията това ще бъде и артикул за продажби, сподели още Фандъкова.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР