Кметът на София Йорданка Фандъкова и посланикът на Обединеното кралство

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова и посланикът на Обединеното кралство
Коментари Харесай

Фандъкова и британският посланик откриват кампания за чист въздух

Кметът на София Йорданка Фандъкова и посланикът на Обединеното кралство Н.Пр. Роб Диксън ще открият публично съдействие сред Столична община и английското посолство от 11:00 часа в петък на метростанция „ Сердика-2 “, оповестиха от Столична община.
Сътрудничеството сред общината и посолството ще бъде отдадено на околната среда и подобряването на качеството на въздуха в столицата и ще се концентрира върху в областта на интелигентните градове и нисковъглеродния публичен превоз.
 Сменят печки с по-екологични в 13 софийски квартали и села Сменят печки с по-екологични в 13 софийски квартали и села
Започна подмяната на отоплителните уреди на твърдо гориво с по-екологични. Първите отоплителни уреди по пилотната фаза на Програма LIFE...
Посланик Диксън ще започва осведомителна акция във връзка провеждането на 26-та Конференция на Организация на обединените нации по изменението на климата, която ще се организира в Глазгоу, Обединеното кралство, през ноември 2021г.
Кампанията ще стартира с осведомителни материали на спирките и влаковете на софийското метро и цели да увеличи осведомеността по отношение на значимостта от предприемането на световни ограничения за справяне с климатичните промени и създаване на с нулеви излъчвания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР