Кметът на София Йорданка Фандъкова е водачът на листата на

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова е водачът на листата на
Коментари Харесай

Бивш зам.-министър и журналист сред кандидатите за общински съветници на ГЕРБ-София

Кметът на София Йорданка Фандъкова е лидерът на листата на ГЕРБ за Столичния общински съвет , заяви " 24 часа ".

Следващите са:

- Проф. Иво Петров, кардиолог

- Елен Герджиков, ръководител на СОС

- Малина Едрева, водач на групата на ГЕРБ в СОС

- Арх. Ивайло Петков

- Николай Стойнев, зам.-председател на СОС

- Антон Койчев, водач от Съюз на демократичните сили в столицата

- Проф. доктор Асен Николов от " Майчин дом "

Шефът на 119-о учебно заведение и някогашен зам.-министър на образованието Диян Стаматов и Симеон Колев, публицист в БГ радио, са също в листата на ръководещите.
 Фандъкова влиза в борбата за кмет на София Обновена
Фандъкова влиза в борбата за кмет на София

Получила е поръчка за поддръжка от Съюз на демократичните сили

По думите на регионалният координатор на Политическа партия ГЕРБ Цветомир Паунов в листата има доста добър баланс на гражданската квота, на уважавани специалисти и персони, които са добпринесли и за развиването на града и за смяната в страна.

На 2 септември стана ясно, че Йорданка Фандъкова влиза в борбата за кмет на София. На същия ден и Мая Манолова разгласи, че ще се бори за кметския пост.

Припомняме, на 28 юни Йорданка Фандъкова съобщи, че към момента не е решила дали ще влезе в борбата за кметския пост . Месец по-късно тя продължи да дава уклончиви отговори на въпроса, уточнявайки, че ще разгласи окончателното си решение през септември.

На 20 юли вицепремиерът Томислав Дончев акцентира, че не вижда нищо противоречиво в номинацията на Фандъкова за кмет на София.

Според социологическо изследване на Центъра за разбори и маркетинг Йорданка Фандъкова ще получи нов мандат, в случай че се кандидатира на идните локални избори.

По-късно изследване, направено от " Маркет линкс ", обаче сочи, че Мая Манолова би събрала по-голяма поддържа по отношение на Фандъкова, в случай че също се кандидатира за поста. Тя самата изрази убеденост, че в случай че реши да се включи в борбата за столицата, ще завоюва изборите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР