Кметът на селото Венизел Флоров отбелязва, че местните хора са

...
Кметът на селото Венизел Флоров отбелязва, че местните хора са
Коментари Харесай

Ужасяващи разкрития за убийството, извършено от деца за шише ракия

Кметът на селото Венизел Флоров отбелязва, че локалните хора са извънредно наплашени от нещастието. Непрекъснато се питали кой ще е идващият погубен. Подчертава, че убитият в никакъв случай не е бил конфликтна персона, не е взел участие в разногласия и в никакъв случай не е пиянствал. Изкарвал месеца с едвам 54 лева – сума, която получавал по стратегия за 4-часов работен ден. Въпреки това в никакъв случай не се оплаквал. От общината му давали и дърва всяка есен, а на обяд получавал топла храна от обществения патронаж.

 

Флоров няма концепция по какъв начин се е стигнало до обстановката и какво тъкмо се е случило преди този момент. Факт е обаче, че в селото към този момент има напрежение. Хората са обезпокоени най-много от това, че убийството е породено от деца. Най-много се опасяват по-възрастните и самотно живеещи. Според мълвата месните провеждат подписка за изселване на фамилиите на момчетата. При сериозна гражданска самодейност може да се случи и това.

 

Задържаните младежи били известни с това, че по през целия ден обикаляли изоставени къщи в региона на Гъмзово и търсели какво да откраднат, с цел да го продадат. Плячката обаче ставала все по-трудна, тъй като и други бандити търсели изоставени движимости, облекла, черна и бяла техника. Част от родителите на цингинетата били на гурбет в чужбина и те били поверени на бабите и дядовците, които не можели да ги управляват.

 

Официално трябвало да посещават учебно заведение, само че дали са ходили, никой не може да каже. Чакали рейса на спирката и се качвали, само че къде слизали, остава мистерия. Те са хващани и за обири на непознат инвентар. Понякога през една къща минават няколко банди. Поради тази причина някои семейства към този момент са сложили видеокамери на домовете си.

 

Флоров уточни, че ликвидиране в Гъмзово не е имало от 54 години и употребява опцията да благодари на полицията и проверяващите. Местните поданици упорстват дребните убийци да получат оптимални присъди. Ядосват се, че държавниците се сещат за тях единствено по избори.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР