Глоба от 1000 лева наложи Районният съд на млад мъж,

...
Глоба от 1000 лева наложи Районният съд на млад мъж,
Коментари Харесай

1000 лева глоба отнесе хулиган във Варна, опипал непозната

Глоба от 1000 лв. наложи Районният съд на млад мъж, тъй като пуснал ръка на  непозната жена.

Случаят е от 21 юни предходната година. Сутринта на тази дата, на отиване за работа, жена се придвижвала пеш в централната част на Варна, преминавайки пешеходната зона над подлеза на ул. " Шипка “. На разстояние зад нея вървял мъж, който я настигнал в тил и решил да извърши деяние, уронващо достолепието й, като внезапно я хванал за ханша. Тя се обърнала и размахала ръце да се отбрани, при което той побягнал.

За стореното бил подаден сигнал и изложение на причинителя в полицията, като след това при обзор на поставените камери за видеонаблюдение в региона той бил разпознат и открит. 

25-годишният обвиняем е неосъждан. Извършените на публично място в светлата част от денонощието по отношение на пострадалата непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото съставляват безчинство - закононарушение по член 325, ал.1 от Наказателен кодекс.

По импортирано от прокуратурата разпореждане с предложение за освобождаване  от наказателна отговорност с налагане на административно наказване, съдът призна 25-годишния обвиняем за отговорен, като му наложи санкция, в размер на 1000 лв.. Решението на Районен съд – Варна предстои на обжалване в 15-дневен период.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР