Кметът на Район Възраждане Савина Савова и техническият директор на

...
Кметът на Район Възраждане Савина Савова и техническият директор на
Коментари Харесай

Техническият директор на БФС Георги Иванов откри детски футболен турнир

Кметът на Район " Възраждане " Савина Савова и техническият шеф на БФС Георги Иванов откриха обичайния детски футболен шампионат за Купа " Възраждане " в столицата. Над 250 деца от 18 тима (родени 2014 и 2015 година) взимат присъединяване в надпреварата, което се организира в комплекс " Спортна София ".

Кметът на регион " Възраждане " Савина Савова пожела на дребните футболисти да се състезават със състезателен хъс, да бъдат толерантни, да почитат съперника и несъмнено - най-хубавите да победят! Тя благодари на сътрудниците, уредници на шампионата от ФК Възраждане 20202 и на домакините от " Спортна София-2000 " в " Зона Б-5 ".

Легендата на родния футбол Георги Иванов пожела на дребните гении да спортуват и да се радват на футболната игра, а след години се надява някои от малчуганите през днешния ден, да бъдат футболисти в националния тим на България. Гонзо бе " нападнат " от голям брой деца и родителите им за фотография, като не отхвърли на никого. Той поздрави кавалерски всички дребни футболисти от ЦСКА, които вземат участие с три тима в шампионата.

Дeтският футболен шампионат за Купа " Възраждане " се осъществя от Столична община - регион " Възраждане " в партньорство с ФК " Възраждане " 2020 " и е под патронажа на кмета на региона Савина Савова. Турнирът продължава и през днешния ден. Финалните срещи ще се играят след 16:00 ч., а награждаването на спечелилите е планувано за 18:00 часа.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР