Кметът на Район Младост Десислава Иванчева сезира Софийска районна прокуратура

...
Кметът на Район Младост Десислава Иванчева сезира Софийска районна прокуратура
Коментари Харесай

Кметът на Младост“ сезира прокуратурата за фалшиви документи за строеж

Кметът на Район " Младост " Десислава Иванчева сезира Софийска районна прокуратура и столичната полиция по случай за съществени подозрения за имитация на документи от страна на вложител.

 Строители на турска компания събориха столичен кмет в калта
Строители на турска компания събориха столичен кмет в калта

Кметицата на " Младост " отишла на инспекция след 22 часа

Съмненията на кмета на " Младост " пораждат към кореспонденция за одобрение на капиталови планове и издаване на позволение за градеж на 7-етажна постройка със смесена общественообслужваща функционалност. Мястото на постройката - на ъгъла сред улиците " Свето Преображение " и. " Д-р Атанас Москов ".

След приемането на преписката в Район " Младост ", администрацията дава инструкции за внасяне на спомагателни документи , които са импортирани от вложителя на 16 март тази година. При прегледа на документите обаче екипът на Район " Младост " вижда очевидни белези за операция .

 Да има и строителна полиция, предлага кметът на столичния кв.
Да има и строителна полиция, предлага кметът на столичния кв. " Младост "

Кметицата, блъскана от строители на турска компания, не е влизала в частен обект

Според районната администрация е налице очевидно противоречие и липса на аналогия в подписите в в допълнение показаните документи . Те били положени в един документ по един метод и по напълно друг метод в различен документ. Подписите изглеждали, че са сложени от еднакъв човек, без разлика в цвета на мастилото на химикалката. Въпреки това обаче кметството в " Младост " има съществени подозрения, че показаните документи са неистинен и положените в тях подписи не са на посочените за създатели лица.

Освен другите подписи, в графичната част от плановата документи имало и голям брой подлепвания по страниците и скриване на част от текста. Такова подлепване се виждало в документ, озаглавен " ПРОЕКТ ". Подлепването било върху наименованието на обекта и имената на съгласувалите проектанти.

 Кметът на
Кметът на " Младост ": Където има дупка, незабавно излиза постройка

Столичани стачкуваха против застрояване в междублоковите пространства

В сигнала до прокуратурата кметът на столичния регион е безапелационна, че установяването на авторството на подписите без подозрение е от решаващо значение за законността на производството и за одобряването на капиталови планове и издаване на позволение за градеж.

От кметството в " Младост " показват също, че един от основните цели на администрацията е да не се позволяват градежи, които не удовлетворяват законовите условия и гарантирането живота и здравето на жителите.

 ГДБОП разруши група за имотни измами Обновена
ГДБОП разруши група за имотни измами

Въртели и бизнес с лихварство и скимиращи устройства
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР