Кметът на пловдивския район Източен Иван Стоянов е изписан от

...
Кметът на пловдивския район Източен Иван Стоянов е изписан от
Коментари Харесай

Изписаха кмет след 27 дни битка с ковида

Кметът на пловдивския регион " Източен " Иван Стоянов е изписан от болничното заведение, откакто в продължение на 27 дни се бори с COVID-19, заяви " Марица ". 

" Направиха ми два PCR теста и двата са отрицателни, по тази причина ми позволиха да се прибера у дома ", описа  Стоянов. Сподели, че се е чувствал безпределно благополучен след близо един месец изолираност. В болничното заведение е постъпил след една седмица  безуспешно домашно лекуване,  със мощно главоболие, изнемощялост, липса на подушване и  температура  и се оказало, че е развил двустранна  пневмония.

Районният кмет е в болничен до 9 септември, тъй като поради вируса и пневмонията би трябвало да мине на  два контролни прегледа на скенер. " Ако резултатът е добър, ще приключа болничния, само че в този момент няма да навестявам кметството, с цел да не стресирам хората ", сподели Иван Стоянов. 

Той посочи обаче, че ще следи  работата в региона отдалечено, а през днешния ден към този момент  е обиколил  кварталите, където се правят  строителни действия.  Разказа, че на Цариградско шосе  днес ще бъде асфалтирано едното уголемение на локалното  платно, а в понеделник - другото, с цел да се улесни трафикът.

" Благодаря на чиновниците, че не са изоставили работата, до момента в който съм в болничен, и че са здрави ", благодарен е районният кмет. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР